Planten of vissen bestellen?

Beste leden,

Het zal u niet ontgaan zijn dat onze vereniging al weken gesloten is door het Covid-19 virus waardoor wij u, onze leden, niet hebben mogen helpen aan uw benodigdheden voor het aquarium.

Doordat het er nu nog steeds naar uitziet dat onze vereniging niet voor 1 september open gesteld kan of zal worden heeft het bestuur, in samenspraak en op aangeven van onze visbeurs medewerkers Jaap en Tiny, een oplossing bedacht om u toch van dienst te kunnen zijn.

De mogelijkheid om spullen voor uw aquarium te kopen ziet er als volgt uit;

  • U plaatst uw bestelling op douma58@gmail.com voor woensdag 12:00 uur!
  • Uw bestelling wordt klaar gemaakt en u ontvangt een e-mail met daarin het bestelde product(en) en het bedrag dat u daarvoor verschuldigd bent.
  • Op de aangegeven dag, welke u in uw te ontvangen e-mail aantreft, komt u op het tijdstip dat daarin is aangegeven.
  • U zorgt dat u het te betalen bedrag gepast betaald, er is geen mogelijkheid om te wisselen, dit om onnodig contact te voorkomen.
  • Er is geen mogelijkheid te “winkelen” wanneer u uw bestelling komt ophalen.
  • Houdt u, zo veel als mogelijk, aan de RIVM voorschriften en kom alleen, er mogen immers niet meer dat drie (3) personen tegelijk in ons verenigingsgebouw aanwezig zijn.
  • Voor de tussendeur naast het toilet staat een tafel waarop uw bestelling word geplaatst, u blijft voor deze tafel, leg het te betalen bedrag gepast in het bakje en pak uw bestelling.
  • Houdt u aan de aanwijzingen van onze medewerkers, zij geven die niet alleen voor hun eigen veiligheid en gezondheid maar ook voor de uwe.
  • Verlaat na het ophalen van uw bestelling ons verenigingsgebouw zoals u altijd doet.
  • Bent u verkouden, of heeft u griepverschijnselen? vraag dan een gezinslid of goede kennis uw bestelling op te halen, u komt niet zelf naar de vereniging!

Als we ons met ons alle aan deze voorschriften houden kunnen wij u weer van dienst zijn zonder daarbij gevaar te lopen om ziek te worden of over te dragen.

Wij hopen u hiermee tegemoet te komen in uw benodigdheden voor uw aquarium om deze ook in deze moeilijke tijd mooi en gezond te houden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en de heren Jaap en Tiny

Maak uw keuze op www.aquarium-planten.com

En bestel op:

bestellingen@groothoogvliet.nl

U hoeft niet vooruit te betalen, en betaalt ook geen portokosten.

In principe worden de planten welke voor maandag besteld zijn vanaf donderdag geleverd, deze aanbieding geldt uitsluitend voor leden!

 

Spring naar toolbar