Welcome There!

complete Aquarium Services

Aqualots is a professional aquarium maintenance and service company unlike any other. More than just an aquarium cleaning service, Aqualots offers a full line of professional aquarium services.

Fish Health

Our Aquaculture Program

We have programs in aquaculture for Corals, Clownfish, Bergia, Orchid Dottyback, Cuttlefish, Blue Assessor and several other fish/corals.

Our Services

What are you looking for?

We offer a full line of professional aquarium services. Not only can we help to set up your aquarium, but we’ll also design & configure it as well.

Welkom bij Aquarium & Vijververeniging Groot Hoogvliet

Dank u voor het bezoek aan onze website Waarom een vereniging voor het houden van tropische vissen en vijvers?

1e Reden, is om verantwoord dieren te houden in ons aquarium of vivarium 2e Reden, Fijne kneepjes leren van meer ervaren hobbyisten binnen onze vereniging of een vereniging in uw woonomgeving. 3e Reden, het uitwisselen van jonge vis en/of afgetopte planten 4e Reden, leden worden in staat gesteld om tegen gereduceerde prijzen vissen, planten of overige   materialen aan te schaffen. 5e Reden, met regelmaat nodigen we sprekers uit die lezingen geven over tropische vissen en/of vijvers met alles daarom heen.

Natuurlijk kunnen we doorgaan met redenen te benoemen, maar in deze hectische tijd is het fijn een rustpunt te hebben binnen een vereniging waarbij het houden van vissen het bindmiddel is. Aquariumvereniging Groot Hoogvliet is in het rijke bezit om een eigen verenigingslokaal te hebben welke gelegen is aan de Gebbeweg 14-B in Hoogvliet. In het verenigingslokaal staan diverse permanente aquaria opgesteld. Ook is er voor leden de mogelijkheid om het noodzakelijke voor de hobby tegen een gereduceerde tarief aan te schaffen. Niet leden worden wel éénmalig in de gelegenheid gesteld om aan te kopen te doen , dit uitsluitend tegen winkelprijzen! Mocht u willen beginnen aan deze mooie hobby informeer vooraf bij een aquariumvereniging, dit om problemen voor te zijn en teleurstellingen te voorkomen.

Mocht u op enige wijze geïnteresseerd geraakt zijn? Stap gerust eens op een donderdagavond of een zaterdagmiddag vrijblijvend bij ons binnen en ervaar wat onze vereniging te bieden heeft.

Spring naar toolbar