Actuele mededeling

Beste leden en belangstellenden,

Zoals afgelopen avond, dinsdag 13 oktober, door de heren Rutte en de Jonge naar buiten is gebracht zijn wij opnieuw gedwongen de vereniging voor minimaal 4 weken te sluiten.

Helaas kunnen wij niet anders dan de nu geldende regels op te volgen, al doet het bestuur dit met pijn in het hart.

Omdat het Covid-19 virus de kop blijft opsteken en hiermee er geen einde aan het oplopen van de besmettingen lijkt te willen komen wordt de horeca weer het hardst geraakt.

We hebben er als bestuur alles aan gedaan de regels op te volgen waardoor er bij ons gelukkig niemand besmet is geraakt.
Daar mogen wij met ons alle trots op zijn; hieruit is gebleken dat de door ons getroffen voorzorgsmaatregelen hun werk goed hebben gedaan.

Helaas zijn we nu, in eerste instantie voor 4 weken, verplicht de deuren gesloten te houden waardoor we niets voor onze leden kunnen betekenen.
We hebben als vereniging ook een sociale functie, het bij elkaar komen als leden, al onze eventuele problemen met betrekking tot de aquaria/vijvers te bespreken en oplossingen te bieden. Hier is nu weer een streep door getrokken, net als in maart dit jaar.

Wij als bestuur en visbeursmedewerkers willen onze leden toch zo goed mogelijk kunnen blijven helpen met o.a. voer, planten en andere benodigdheden welke nodig zijn om uw aquarium of vijver zo goed mogelijk te laten draaien.
Hiervoor bestaat de zelfde mogelijkheid als tijdens de eerste lockdown; u kunt via e-mail uw bestelling plaatsen.
Als de bestelling klaar staat kunt u deze op de afgesproken datum en tijd komen afhalen.

Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te blijven en vragen om uw medewerking in deze.

Zodra deze lockdown weer voorbij is zijn wij uiteraard weer volledig op de normale manier te bezoeken op de donderdagavond en zaterdagmiddag.

Het bestuur hoopt, samen met u, dat de nu geldende maatregelen zo snel als mogelijk voorbij zullen zijn, al moeten we natuurlijk afwachten wat onze regering over twee weken voor besluiten gaat nemen als blijkt dat de besmettingen niet genoeg afgenomen zijn.

Wij rekenen op uw medewerking en hopen u weer zo snel als mogelijk bij de vereniging te mogen begroeten.

Het bestuur.

Spring naar toolbar