Graag uw aandacht.

Beste leden en belangstellenden,

Na nu twee weken op geweest te zijn is het erg lastig gebleken voor een aantal van onze leden om de verplichte 1,5 mtr afstand te behouden binnen onze vereniging.
Hierdoor is het risico erg groot dat er zich wellicht besmettingen kunnen voordoen.
De verplichte aanmelding geeft geen enkele garantie dat er zich toch iemand binnen onze vereniging ophoud die, zonder dat hij/zij, het weet de rest zouden kunnen besmetten.
Met alle gevolgen van dien, thuis-isolatie voor iedereen die op dat moment op de vereniging is, ziekenhuisopnames en misschien zelfs wel erger, de dood tot gevolg.
Denk even na, we zijn eindelijk weer open en door dit soort zaken kunnen we de zaak straks weer sluiten, onacceptabel voor het bestuur en de welwillende leden.
Hier kan en zal onze vereniging geen enkele aansprakelijkheid voor aanvaarden!
Sterker, alle hieruit voortvloeiende kosten zullen worden verhaald op hen die zich niet aan de geldende regels van het RIVM denken te hoeven houden.
Denk hierbij aan een boete van € 4.000,00 welke na controle gegarandeerd uitgeschreven zal worden.
U kunt toch hopelijk wel begrijpen dat we hiervoor niet onze deuren hebben opengezet, gebruik het verstand en zorg ervoor dat we niet opnieuw hoeven te sluiten door toedoen van een aantal mensen.
Spreek elkaar er op aan als je merkt dat je, vaak onbedoeld, te kort bij elkaar kruipt en je laat meegaan in een kaartspel of gesprek.

Het bestuur kan niet overal op letten en gaat er van uit dat onze leden allemaal volwassen zijn en zich kunnen houden aan de regels binnen onze vereniging welke opgelegd zijn door onze overheid.
We hebben er begrip voor dat de mensen alle regels meer dan zat beginnen te worden, maar nogmaals, het Covid-19 virus kán ook zo weer de kop op steken.
Ook binnen onze vereniging, denk daar eens goed over na!
Jullie, onze leden hebben je eigen verantwoording, zowel binnen als buiten de vereniging worden jullie geacht de regels te volgen, ook al duren deze nog zo lang.

Mochten er zich de komende week weer ontoelaatbare zaken voordoen dan is het bestuur wellicht verplicht de vereniging weer te sluiten, simpelweg omdat wij niet verantwoordelijk gehouden kunnen  en willen worden!

Daarnaast is het met directe ingang aan onze vaste medewerkers toegestaan, om na, maximaal 3 waarschuwingen, de leden die zich niet aan de 1,5 mtr regels denken te hoeven houden uit onze verenigingsgebouw weg te sturen, laten we met ons alle het gezonde verstand gebruiken, niemand zit er op te wachten dat we de boel weer moeten sluiten of boetes te moeten incasseren.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Spring naar toolbar